(?)

 (?)

ZIEKTE VAN LYME EEN NATUURGENEESKUNDIG PERSPECTIEF

De ervaring heeft geleerd, dat de reguliere behandeling met in de regel antibiotica, vaak niet succesvol is. Uit het voorgaande blijkt, dat de reguliere geneeskunde zich vooral richt op het bestrijden en het doden van de bacterie. Anderzijds blijkt de Borrelia bacterie zodanig slim te zijn, dat deze zich niet zo gemakkelijk laat uitroeien. De bacterie kan zich overal in het lichaam verstoppen en ook van gedaante veranderen waardoor deze onbereikbaar wordt voor bijvoorbeeld antibiotica. Bij de behandeling van de ziekte van Lyme is het van belang om te proberen slimmer te zijn dan de bacterie. De natuurgeneeskunde biedt daartoe mogelijkheden. Uitgebreide uitleg klik hier

Een aantal jaren geleden (2012) kwam het boekje uit van de Duitse dierenarts-homeopaat Peter Alex over een de behandeling van de ziekte van Lyme met een nieuw homeopathische geneesmiddel, Aurum arsenicosum, middel bestellen klik hier. Andere middelenen zijn om direct na een beet te gebruiken Borrelia Nosode d30 klik hier of hier, Ledum Palustre d30 hier of hier (bron PDF). 

Ook heeft Doterra olie een Lym protocol (pdf). 
Verstandig is wanneer je FB account hebt, je aan te sluiten bij de officele FB pagina van Doterra om hierin begeleiding te krijgen. Er is ook een FB Nederland.

Prefentie: Om de kans te verkleinen gebeten te worden door een teek,  kan je, je er ook tegen weren, met de essentiele olie van bijv. Doterra. Doterra heeft een unieke olie samengesteld die insekten en ook teken weerd, TerraSchield. TerraShield® is een natuurlijk, super geconcentreerde insecten werend middel. Een primaire functie van de essentiële oliën in planten is hen te beschermen tegen insecten en andere roofdieren. In tegenstelling tot andere producten die synthetische en giftige chemicaliën bevatten is TerraShield een natuurlijke aanpak van het beheerst blootstellen aan bijtende insecten. Deze is in Olie te verkrijgen, maar ook in spray vorm. Ook te gebruiken bij uw hond. Andere olie is o.a. Tea Tree / Melaleuca reinigt de huid en zorgt voor een goed immuunsysteem. Teken houden niet van deze geur en kan ook naar een insectenbeet worden opgebracht omdat deze bacterie en schimmel dodend is. 

DoTerra Olie Deze olie is via mij tegen een reductie prijs te bestellen. Dit geldt ook voor het lyme  protocol.

 

Bijgewerkt op 13 september© 2018