(?)

 (?)

Ik wist al dat Saffraan een bijzondere werking heeft. Maar is zeer fraude gevoelig, let daarom goed op dat je geen vervalsing koopt. KRO programma Keuringsdienst van waarde, had hier op 9 febr  een uitzending over. De winkelketens die betrouwbare Saffraan hebben zijn de saffraan van Verstegen, Albert Heijn en Krokos Bio kwam foutloos uit de test, evenals de Iraanse saffraan van Kian Toos.

#Saffraan#; onderzoeken suggereren dat saffraan een klinische toepassing voor het behandelen van #kanker# kan hebben. Het mechanisme voor saffraan op kanker kan verband houden met de bewezen antioxidatieve werking  van saffraan. Een studie waarbij tweemaal per dag 50mg saffraan opgelost in 100ml melk werd gedronken, gaf een significante afname van lipoproteine oxidatie bij mensen met een coronaire hartziekte (CAD) en bewijst het potentieel van saffraan als antioxidant . De actieve bestanddelen van saffraan, waaronder carotenoïden zoals crocin, kunnen van nut zijn bij het remmen van de groei van kankercellen . 

Een studie van oktober 2011 suggereert dat crocetin in saffraan de cytotoxiciteit -veroorzaakt door vincristine tegen cervicale, niet-kleincellige long-, eierstok- en borstkankercellen- aanzienlijk verbetert.

Ook Hein Kips ja, van de Kips leverworst, gebruikt Saffraan ivm zijn tumor en met succes. Hij is nu een gelukkige Saffraan boer op Ibiza

Meer over de geneenskracht van Saffraan klik hier
Saffraan vaak verstandiger dan farmacologische antidepressiva - See more