(?)

 (?)

Voor of Tegen

Je bent er wel voor of je bent er (radicaal) tegen, dat zo ver gaat dat je het zelfs haat. We hebben het dan over alternatief genezen, o.a. homeopathie. Er bestaan zelf stichtingen die veelal tegen zijn zoals; stichting Skepsis en de vereniging tegen Kwakzalverij. Zij weten tot ver in de Overheid door te dringen en de Overheid slikt hun visie als zoete koek. 

Deze mensen van deze stichtingen/verenigingen, zij veelal hoog opgeleid en daar zit ook het probleem. Zitten veelal in hun hoofd, dat ze logischerwijs vast zijn komen te zitten in hun eigen denkweg. Het is HUN ware thuis denken dat deze fysieke wereld alles is wat ertoe doet, staat gelijk aan het jezelf opsluiten in een kleine kast en je voorstellen dat er verder niets buiten die kast bestaat, "zij zijn blind".

De haat van deze mensen tegen, laten we zeggen “anders genezen” is zo groot, dat ze de realiteit uit het oog verliezen, er dan ook alles aan doen om het omver te werpen, met de gedachten het niet (weterschappelijk) bewezen acht te zijn. Maar wat is anders genezen? Dat wat al eeuwenoud bestaat, of de medische wereld waar we ons nu in bevinden? Dat geeft je te denken! Dan denk ik, wetenschappelijk zegt ook niet alles, denk maar aan ons eitje, eerst was het slecht, nu is het een gezond voedingswaar, omdat nieuwe wetenschappelijk apparatuur dit aangaf...........

Dat er voor en tegenstanders zijn is prima en dat ze weigeren dingen te accepteren zoals ze zijn, ook prima. Maar dat men zo ver gaat dat hun visie en waarheid, het probleem wordt van de gehele samenleving, gaat te ver! 

Vindt u nu ook dat het maar eens afgelopen moet zijn met de (heksen) jacht en haatdragers tegen de homeopathie?! 
Teken petitie " Handen af van de homeopathie"